headerad

A csomagoknak megfelelő számú és méretű HTML5 bannert, mindegyik méretet külön mappában. A mappában található egy zip fájl melyet közvetlenül feltölthet az Adwords fiókjába. Ezen kívül megkapja a segédanyagokat is, melyet a későbbiekben szerkeszthet Photoshop, Fireworks vagy Gimp programokban.

Az animált bannerekkel magasabb átkattintási arányt érhet el (CTR), aminek következtében több megrendelője lehet.

Igen, reklámügynökségek, Google Partnerek felé akár 50% kedvezményt is adunk, ennek feltétele a hosszútávú együttműködés.

Megállapodás szerint készítünk statikus bannereket, egyedi méretben is, ahogy a megrendelő kívánja.

Nem, bármilyen méretet tudunk készíteni, akár egy darabot is külön megállapodás szerint.

Kiválasztja, mely csomag érdekli, rákattint az “Ezt kérem” gombra, ott talál egy űrlapot, amit kitölt, illetve a saját számítógépén lévő képeket feltölti. Szükségünk van a logo-ra, képre és szövegre, valamint, hogy melyik weboldalra menjen a látogató a hirdetésről.

Amikor megkapjuk a leadott anyagot, 1 munkanapon belül elkészítünk 3 statikus képet, az egyik méretben, ezt egy speciális felületre helyezzük, ahol Ön kiválasztja azt, amely a legjobban tetszik. Ekkor történik a véglegesítés, innen számítva 3-5 munkanapon belül (csomagtól függően) készítjük el a bannereket, de Ön kérhet expressz elkészítést is, mely 10% -os felárat jelent.

Meg kell fogalmaznia, hogy mi zavarja, és mi kijavítjuk. Amire lehetőség van: ábrák áthelyezése, animáció kismértékű javítása. Teljesen új banner készítésére nincs lehetőség már ilyenkor.

Maximálisan 30 másodperc lehet, de általában 15 másodpercet szoktunk javasolni, ami után újrakezdi lejátszani az animációt.

Amikor a 3 kreatív közül kiválasztja az Önnek tetszőt, és véglegesíti a rendelést! Fizetni akár bankkártyával is tud PayPal-on keresztül, de akár választhatja a banki utalást is.

Amennyiben nem talál választ az Ön kérdésére, akkor kérem lépjen a kapcsolat oldalra, és küldjön egy emailt a kérdésével.

Kérdése van? Hívjon vagy írjon emailt!