banner-lehet-jpg

HTML5 banner

Milyen bannereket lehet készíteni HTML5 alapokon?

Mozgás

Szinte bármilyen mozgást be lehet állítani, előtűnjön, vagy beússzon, beforduljon a megadott objektum, mely lehet egy kép, szöveg vagy akár egy alakzat. A mozgás sebességét is tudjuk változtatni, illetve az animáció újra kezdése elött egy elhalványulást is be lehet állítani.

Videó beágyazás

Bármilyen* youtube videót be lehet ágyazni a HTML5 bannerekbe, legyen szó egy fél perces reklámspotról, vagy akár egy 5 perces anyagot is gond nélkül be lehet mutatni. Ne felejtse el, hogy egy videóban mennyi minden információt el lehet mondani, illetve hatékonyabban lehet egy terméket illetve szolgáltatás értékesíteni.

Természetesen itt is lehet használni tekintetet vonzó mozgás effektet, mely független a videóanyag beágyazásától.

Képgaléria beillesztése

A HTML5 banner készítésénél sok lehetőség van felkeltetni a leendő ügyfelek figyelmét. Van egy olyan mondás, hogy egy kép többet ér száz szónál! A képgaléria beillesztésével még jobban felhívhatja a célcsoportja figyelmét a termékeire, vagy akár több terméket is megjeleníthet, mellyel megkönnyítheti a vásárlási előtti döntéshozatalt. A képeket az egérmutatójával lehet mozgatni, illetve beépíthető egy navigációs rész is.

A képgalériától függetlenül megjeleníthető bármilyen mozgás, legyen szó egy háttér effektről, szövegről vagy akár egy ábráról.

Kérdése van? Hívjon vagy keressen email-en!